Menü Bezárás
audiosoft_logo01

Rendszergazda

Az Ön nyelvén beszélünk!

Számitógép billentyű rendszergazga felírattal

Cégünk 15 éve nyújt rendszergazda szolgáltatást kis- és középvállalkozások számára. Napjainkban, a KKV szektorban helyet foglaló vállalkozások esetében általános problémának mondható az informatikai tervezés hiánya. Tapasztalataink alapján egyértelműen látszik, hogy a kis és középvállalkozások prioritási rendszerében az informatikai fejlesztés másod illetve harmadrangú helyet foglal el. Általában kisvállalatként induló cégek olyan ütemben fejlesztik az informatikát, ahogy a vállalkozás nő és ez a növekedés mindenképen változást követel. Ez azonban csak eseti megoldást nyújt.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy rendszergazda szolgáltatásunkat, azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik cégük teljeskörű informatikai üzemeltetését szakértő vállalkozásra bíznák. Maximális biztonságot kívánnak elérni teljeskörű felelősségdelegálás mellett. Ennek költségét tervezhetően minden hónapban korlátozva kívánja elérni.

Az Audiosoft minden esetben törekszik maximálisan figyelembe venni a vállalkozás egyéni céljait. Nem csak éppen aktuális hibák elfedésében, illetve ideiglenes orvoslásában szeretnénk segítséget nyújtani.

Szolgáltatások

Az alábbi pontokat minden esetben tartalmazza szolgáltatásunk:

Ha emberközpontú, rugalmas, professzionális akkor Audiosoft

További IT szolgáltatásaink