SZOFTVERFEJLESZTÉS


Segítünk ügyfeleinknek folyamataikat racionalizálni, ezáltal költséget takaríthatnak meg és gazdaságosabb, átláthatóbb, rugalmasabb működést folytathatnak.


A szoftver jellemzőit a megrendelő információs folyamataihoz igazodva, arra optimalizálva tervezzük meg. A megrendelőnek tisztában kell lenni azzal, hogy milyen módon, milyen területeken képzeli el folyamatainak gépesítését, mi azt vállaljuk, hogy ezekre az optimális megoldást megvalósítjuk. A tervezési fázisban a Megrendelővel közösen feltárjuk azokat a folyamatokat, melyeknek a gépesítése előnnyel járna, majd részletekbe menően megtervezzük az elkészítendő rendszert.

A következő fázis a programok kifejlesztése, amikor a projekt méretétől függően több programozó a szoftver kifejlesztésén dolgozik. A fejlesztés végső szakaszában elkezdődnek a tesztek, majd utolsó fázis a beüzemelés, oktatás, finomhangolás, korrekciók, ahol a megrendelőnek ismét aktívan közre kell működni.

A felhasználói szokások figyelembe vétele alapkövetelmény nálunk, hogy egyértelműen kezelhető és a felhasználók számára világosan átlátható szoftvereket fejlesszünk!

EPR Vállalatirányítás


Egy vállalatirányítási (ERP) rendszer olyan több modulból álló szoftvercsomag, amely célja és feladata összefogni a vállalat minden egyes részfolyamatát, úgy hogy a szükséges adatokat integrált módon, csak egyszer tároljuk. Egy ERP-rendszer adatbázisából a megfelelő lekérdező algoritmusokkal pontos, naprakész és a vállalati döntéseket támogató adatokat lehet kiszűrni.

Országunk csatlakozása az Európai Unióhoz erős versenyhelyzetet alakított ki a kínálati piacon, melynek eredményeképp a vállalkozásoknak rengeteg fejlesztésre, új innovatív dolgok elsajátítására van szükségük, ahhoz hogy a piacon elfoglalt helyüket meg tudják őrizni, lépést tudjanak tartani versenytársaikkal.

Minden cég, amely elért egy kritikus méretet, szembesül azzal, hogy nem elég csupán eseti módon foglakozni az informatika fejlesztésével, szinten tartásával, mert az hosszútávon minőségbeli romlásához, netán szolgáltatások kieséséhez, adatvesztéshez vezet. Adatlopások, behatolások, IT katasztrófák esetén kiderül, hogy nincs meg a megfelelően redundáns eszközpark, az informatikai tevékenységek szabályozottsága és az IT feletti kontroll sem megfelelő vagy egyáltalán nem is léteztek. Ezért minél gyorsabban el kell jutni a rendszergazdák által birtokolt vállalatirányítási rendszerekig, melyek bizonyíthatóan hatékonyabbá, átláthatóbbá teszik a cégek informatikai felületeit.

+

A 8 LEGFONTOSABB INFORMATIKAI PROBLÉMA, AMIRŐL KKV SZEKTORBAN LÉVŐ VÁLLALKOZÁSOK VEZETŐI NYILATKOZTAK

+

5 ÉRV, AMELY SEGÍTSÉGÉRE LEHET A DÖNTÉSBEN

+

EGYEDI FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉG

© Copyright 2019 Minden jog fenntartva - Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum